authentieke Spaanse tapas & paellas . live cooking . workshops . cava

Tapas voor elke gelegenheid!

Cava . Solà Raventós . cadeau-box


Cadeau-box met 3 bijzondere flessen cava uit Sant Sadurni d'Anoia!€49,95 ipv €55,75 (incl. BTW)


. Solà Raventós De la Gafa Reserva Brut Nature

. Solà Raventós Solà II Reserva Brut Nature

. Solà Raventós Maria Roig Special Reserva Brut NaturalVoor een volledige omschrijving van de cava's en de afzonderlijke prijzen per fles, verwijs ik u naar het tabblad CAVA op deze website.Bona Tapa . Un plato de tapas frías 


Diverse koude tapas geserveerd op handgemaakte houten tapasplanken.

Ideaal als aanvulling van een buffet of gewoon om te serveren bij de borrel.
Kleine plank €21,50 (excl. bezorgkosten buiten Leudal)

(Voor ongeveer 3 a 4 personen).


Grote plank €31,50 (excl. bezorgkosten buiten Leudal)

(Voor ongeveer 6 personen)
Bona Tapa Shared DininUn metro de tapas!


Een meter dienblad gevuld met 19 heerlijke authentieke spaanse tapa-gerechten!€125,- (excl. bezorgkosten buiten Leudal)Albondigas . Croquetas de pollo y jamon serrano . Costillas de Miguel . Calamares frtos a la romana . Pinchos de Andaluz . Pinchos de pollo . Champigñones al ajillo . Patatas . Empanadillas de pollo . Empanadillas de carne . Empanadillas de chorizo y queso . Tortilla a la española . Pollo en cerveza . Solomillo Sol y Sombra . Gambas al ajillo . Varios tipos de salchichas . Olivas . Salsa Brava . Alioli . Bona Tapa . Tapas Etagère!


Een vrolijke etagère gevuld met diverse warme en koude tapas. Het is elke keer weer een verrassing met welke tapas de etagère is gevuld.€28,50 per etagère (excl. bezorgkosten buiten Leudal)
Bona Tapa . Caldo gallego 

(Galicische bonensoep)€6,25 per kom  (excl. bezorgkosten buiten Leudal)


Caldo gallego.......de beroemde Galicische bonensoep!  

Er is opvallend weinig  variatie tussen de ene kok en de andere als het gaat om de bereiding van deze soep. Slechts één ingrediënt is een geschilpunt...........

de chorizo! Ik voeg m zeer zeker toe aan mijn versie van de caldo. Het geeft namelijk een veel rijkere en smakelijkere soep! De caldo gallego wordt geserveerd met brood en is voedzaam genoeg als maaltijd op zich.

De Caldo Gallego van Bona Tapa wordt bereid met onder andere witte bonen,  aardappelen, groene kool, spek en natuurlijk mag de chorizo niet ontbreken!